1. ZAMAWIAJĄCY

Polskie Stowarzyszenie Doradcze i Konsultingowe

Ul. Studzienna 2,

15-771 Białystok

Działając w imieniu Polskiego Stowarzyszenia Doradczego i Konsultingowego zapraszam  do złożenia ofert na wykonanie usługi/ dostawy/ roboty budowlanej o  szacowanej wartości nieprzekraczającej 50 000,00 zł. netto, w związku z realizacją projektu  pn. „Szansa na biznes – szansą na sukces” o nr WND-RPPD.02.03.00-20-0070/16 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach RPOWP 2014- 2020

1. CEL ZAMÓWIENIA

Celem zamówienia jest przeprowadzenie 456 godzin doradztwa w zakresie przedsiębiorczości, prowadzenie własnego biznesu, doradztwa inwestycyjnego, w ramach projektu pn. „Szansa na biznes – szansą na sukces” o nr WND-RPPD.02.03.00-20-0070/16 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach RPOWP 2014- 2020

• OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Przedmiot zamówienia obejmuje przeprowadzenie 456 godzin doradztwa w zakresie przedsiębiorczości, prowadzenie własnego biznesu, doradztwa inwestycyjnego. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości godzin przedmiotu zamówienia.

Kod CPV
79412000-5 – Usługi doradcze w zakresie zarządzania finansami
79411000-8 – Ogólne usługi doradcze w zakresie zarządzania
79410000-1 – Usługi doradcze w zakresie działalności gospodarczej i zarządzania

1. TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA

Realizacja powyższej usługi odbywać się będzie w terminie VII.2019-V.2020r. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany terminów realizacji przedmiotu zamówienia.

1. WIEDZA I DOŚWIADCZENIE

Do udziału w postępowaniu Zamawiający dopuści Wykonawców, którzy posiadają niezbędne kwalifikacje
w zakresie objętym przedmiotem zamówienia.

Rozeznanie 1 2.3 2019 – zakończone dnia 20.06.2019 r.godz.15.00