SZKOLENIA

Studia podyplomowe, szkolenia i kursy językowe z możliwością dofinansowania

Oferta Szkoleniowa Polskiego Stowarzyszenia Doradczego i Konsultingowego.

Polskie Stowarzyszenie Doradcze i Konsultingowe od ponad 20 lat oferuje kompleksowy zakres szkoleń, wspierających rozwój przedsiębiorstw w różnych obszarach. W tym czasie skutecznie zrealizowaliśmy kilka tysięcy usług szkoleniowych, co czyni nas jednym z najbardziej doświadczonych i zaufanych partnerów w branży.

Zakres Tematyczny Szkoleń:

• Szkolenia z zakresu BIM (Building Information Modeling)
    Szkolenia obejmujące podstawy i zaawansowane techniki BIM, zarządzanie projektami oraz specjalistyczne kursy dla inżynierów i menedżerów projektów.
  • Zarządzanie Cyberbezpieczeństwem
    Kursy uczące ochrony danych i systemów IT, w tym zarządzania ryzykiem cyberbezpieczeństwa i reagowania na incydenty.
  • Nowoczesny Marketing
    Szkolenia z marketingu cyfrowego, content marketingu i analizy danych, które pozwalają na efektywne prowadzenie kampanii marketingowych.
  • Sztuczna Inteligencja (AI)
    Kursy wprowadzające do AI oraz zaawansowane szkolenia z uczenia maszynowego i zastosowań AI w biznesie.
  • Internacjonalizacja Przedsiębiorstw
    Szkolenia wspierające ekspansję na rynki zagraniczne, obejmujące strategie internacjonalizacji, zarządzanie projektami międzynarodowymi oraz dostosowanie działań do lokalnych rynków.
  • Szkolenia Językowe
    Kursy językowe dostosowane do potrzeb firm i pracowników, obejmujące język angielski, niemiecki, francuski i inne języki kluczowe dla biznesu.
  • Szkolenia Zawodowe
    Specjalistyczne szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe w różnych branżach, w tym kursy techniczne oraz szkolenia z zakresu nowych technologii.
  • Szkolenia z zakresu Gospodarki o Obiegu Zamkniętym (GOZ) i ESG
    Szkolenia z zakresu zrównoważonego rozwoju, uczące wdrażania zasad GOZ i ESG w firmach oraz raportowania działań zgodnie z wymaganiami ESG.

Szkolenia Szyte na Miarę:

Oferujemy szkolenia szyte na miarę, dostosowane do specyficznych potrzeb Twojej firmy:

• Analiza Potrzeb: Przeprowadzamy dogłębną analizę potrzeb szkoleniowych, aby zaproponować najskuteczniejsze rozwiązania.
  • Dostosowanie Programu: Tworzymy programy szkoleniowe dostosowane do specyficznych celów i wyzwań Twojej firmy.
  • Realizacja Szkolenia: Nasze szkolenia prowadzone są przez doświadczonych trenerów, co zapewnia praktyczne i natychmiastowe zastosowanie zdobytej wiedzy.

Dlaczego Warto Wybrać Nasze Szkolenia?

• Doświadczenie: Od ponad 20 lat realizujemy usługi szkoleniowe, dzięki czemu zdobyliśmy zaufanie tysięcy firm.
  • Uprawnienia i Certyfikaty: Posiadamy prawo do świadczenia usług szkoleniowych i doradczych dofinansowanych ze środków UE za pośrednictwem Bazy Usług Rozwojowych (BUR). Jesteśmy wpisani do Rejestru Instytucji Szkoleniowych, co gwarantuje wysoką jakość naszych usług.
  • Certyfikacja ISO: Nasze usługi szkoleniowe i doradcze są certyfikowane zgodnie z normą ISO, co potwierdza ich najwyższą jakość.
  • Praktyczna Wiedza: Szkolenia prowadzą eksperci z bogatym doświadczeniem zawodowym.
  • Elastyczność: Oferujemy szkolenia stacjonarne i online, dostosowane do harmonogramu uczestników.
  • Wsparcie po Szkoleniu: Uczestnicy otrzymują materiały oraz dostęp do dodatkowych zasobów, co wspiera dalszy rozwój.

Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej i zapisać na wybrane szkolenia!

Skontaktuj się z nami!

Polskie Stowarzyszenie Doradcze i Konsultingowe
ul. Pułkowa 11, 15-143 Białystok
Tel./fax: (85) 652 61 07
E-mail: biuro@polskiestowarzyszenie.pl

Dzięki naszej bogatej ofercie i wieloletniemu doświadczeniu, zapewniamy Twojej firmie szkolenia na najwyższym poziomie, dostosowane do jej indywidualnych potrzeb​. Zobacz szkolenia.